Meny
Sök
Logga in
Varukorg
produkt produkter i varukorgen



Fortsätt till kassan
Fortsätt handla
Till kassan Stäng

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

Lär dig att baka macarons med Hembakat!

Datum

10 maj 2017

Pris

Prenumerant 895 kr (ord. pris 995 kr)

Lägg i varukorg

Tycker du att det verkar krångligt att baka macarons? Har du provat men misslyckats och till slut gett upp?

Ta chansen att vara med på Hembakats kurs där du får lära dig att baka de läckra franska bakverken från grunden. Du får lära dig att göra den perfekta smeten, färga i olika nyanser, spritsa på rätt sätt samt vad du ska tänka på för att få till den lilla ”foten” som kännetecknar en macaron. Du får dessutom göra olika goda fyllningar att fylla kakorna med. Om du vill göra klassiska runda, hjärtformade, eller prova på att göra macaronbakelser väljer du själv. Endast fantasin sätter gränser under den här kreativa kvällen med en känsla av Frankrike.

Du får givetvis ta med dig dina nybakade macarons hem i en fin ask när kvällen är slut.

När: 10 maj 2017 kl 17:00– 20:00.

Var: I Hembakats provkök på Bonnier Tidskrifter, Sveavägen 53 i Stockholm.

Antal platser: 12 st.

Pris: 995 kr/person.

Prenumerrantpris: 895kr/person.

Kursledare: Anna Nordh.

Kursen äger rum i Hembakats provkök där vi utvecklar nya spännande recept till tidningen. Du får även komma in på Hembakats redaktion där tidningen skapas och träffa oss som gör Sveriges största baktidning. Vi är ett glatt gäng som gärna berättar om hur det går till.

Om Anna Nordh

Anna Nordh är en av Hembakats redaktörer som även är utbildad konditor. Under sin tid på det anrika konditoriet Vete-Katten lärde hon sig att baka på klassiskt vis.

På Hembakat håller hon reda på de senaste baktrenderna, dekorerar mer än gärna tårtor och tackar aldrig nej till något sött när det erbjuds. Macarons har hon bakat mängder av och tycker fortfarande att det är lika roligt, speciellt med ett bra recept.

Anna Nordh

StängNyhetsbrev

Anmäl dig och få 10% RABATT

Var den första med att få exklusiva erbjudanden, senaste nyheterna och inspiration direkt till din inkorg. Anmäler du dig nu får du dessutom 10% rabatt på hela din order.

Du får koden direkt efter registrering inne på siten, vid nästa pop-up.

(Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej på resor, event och kurser)