Meny
Sök
Logga in
Varukorg
produkt produkter i varukorgen



Fortsätt till kassan
Fortsätt handla
Till kassan Stäng

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

Baka veganskt med tidningen Hembakat!

Datum

15 maj 2017

Pris

Prenumerant 895 kr (ord. pris 995 kr)

Lägg i varukorg

FULLBOKAD

Är du nyfiken på vegansk bakning? Var med på Hembakats bakkurs där du kommer lära dig grunderna i vegansk bakning. Guidad av Mattias Kristiansson, chefredaktör för tidningen VEGO, kommer du lära dig allt du behöver veta om vegansk bakning både i teorin och praktiken.

Hur bakar man fluffiga kakor utan ägg? Hur gör man en krämig frosting utan smör?

Mattias kommer introducera en rad produkter som gör den veganska bakningen lätt som en äggfri plätt. Han kommer även prata och baka lite nya trender inom veganvärlden, t ex frasiga maränger med kikärtsspad.

Nej, du kommer inte att stå och hacka en fruktsallad eller göra en simpel sorbet, du kommer baka kakor och bakverk som får dig att undra om det verkligen är veganskt.

När: 15 maj 2017 kl. 17:00 – 20:00

Var: I Hembakats provkök på Bonnier Tidskrifter, Sveavägen 53 i Stockholm

Antal platser: 20 st

Pris: 995kr/person.

Prenumerantpris: 895kr/person

Om Mattias Kristiansson

Mattias är chefredaktör för Sveriges största vegetariska mattidning, VEGO, och har gett ut 7 veganska kokböcker.

Han började sin resa med bloggen bakemyday.se och gav senare ut en bakbok med samma namn. Mattias har bakat och lagat mat i finalen av Melodifestivalen, Nyhetsmorgon, radio, tidningar, ja lite överallt.

Mattias blev vegan 2012 och har fortsatt att baka sedan dess. Hans första skräck var just hur han skulle överleva utan ägg, grädde, smör och annat som är så förknippat med bakning. Det visade sig vara lättare än han trodde, och så fort man lär sig rätt tips och tricks, är det faktiskt mycket enklare. Plus att det blir kalasgott!

StängNyhetsbrev

Anmäl dig och få 10% RABATT

Var den första med att få exklusiva erbjudanden, senaste nyheterna och inspiration direkt till din inkorg. Anmäler du dig nu får du dessutom 10% rabatt på hela din order.

Du får koden direkt efter registrering inne på siten, vid nästa pop-up.

(Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej på resor, event och kurser)

Stäng
Vi byter lager vilket kan påverka leveranstiden med några extra dagar.
Som tack för ert tålamod erbjuder vi
10% rabatt t.o.m. 30 september.
 Använd rabattkod september10 i kassan.