Meny
Sök
Logga in
Varukorg
produkt produkter i varukorgen



Fortsätt till kassan
Fortsätt handla
Till kassan Stäng

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Magazines & Brands. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2018.

Kryssa med Allt om Mat och Årets Kock!

Datum

22 - 23 april 2018

Pris

Prenumerant 1670 kr (ord. pris 1870 kr)

Läs mer och boka

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till ett härligt dygn till sjöss! Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck, spännande möten och härlig matinspiration. På kvällen serveras en unik trerättersmeny specialkomponerad av ÅRETS KOCK JOHAN BACKÉUS exklusivt för Allt om Mat och endast vid detta tillfälle.

Ombord kan du lyssna på intressanta föreläsare och mingla med våra kända matprofiler. Dessutom bjuder vi på mängder av provsmakningar. Du kan också köpa böcker till specialpris.

KRÖGAREN FREDRIK ERIKSSON, som själv vunnit Årets kock 1987, numera ordförande i Årets kocks jury, berättar om tävlingen och sitt arbete med att utveckla svensk gastronomi. Han driver Långbro Värdshus och Asplunds och öppnar snart ny restaurang på Nationalmuseum.

Om kryssningen:

När: 22 – 23 april. Båten avgår kl. 18:00 den 22 april och angör hamn kl. 15:45 den 24 april.

Var: Incheckning på Birkaterminalen, Stadsgården i Stockholm

Prenumerantpris: 1670 kr/person. Ange kod EVALLT och ditt prenumerationsnummer som finns på fakturan eller tryckt på baksidan av tidningen.

Ordinarie pris: 1 870 kr/person. Ange kod EVALLEJ

Detta ingår:

  • Bufféfrukost, förmiddags- och eftermiddagskaffe, fördrink, 3-rättersmiddag inklusive öl, vin och kaffe
  • Föreläsningar med våra spännande talare
  • Möte med vinnaren i Årets kock 2017 – Johan Backéus!
  • Välfylld goodiebag

Fullständigt program publiceras på www.alltommat.se en månad före avresa, med reservation för eventuella förändringar.

 

Du kanske också är intresserad av

Mat
Resa 21 - 30 mars 2018

Upplev spännande Sydafrika med Lantliv

Följ med Lantliv på en drömresa till Sydafrika i vinets, naturens och det goda livets…

Mat & Vin
Event 24 - 25 mars 2018

Alla älskar hembakat!

Den 24–25 mars 2018 är det dags för Sveriges enda riktiga bakmässa för alla hemmabagare,…

Kultur & historia
Resa 16 - 20 maj 2018

Upplev klassiska tävlingen Mille Miglia med oss i Italien

Klassiska Mille Miglia och Motordalen med Teknikens Värld 16-20 maj 2018 Följ med Teknikens Värld…

Mat & Vin
Resa 13 - 16 september 2018

Följ med på vinresa till Leth i Österrike!

Österrike – en gång huvudregion i den månghundraåriga Habsbugska Dubbelmonarkin, är ännu idag en smältdegel…

StängNyhetsbrev

Anmäl dig och få 10% RABATT

Var den första med att få exklusiva erbjudanden, senaste nyheterna och inspiration direkt till din inkorg. Anmäler du dig nu får du dessutom 10% rabatt på hela din order.

Du får koden direkt efter registrering inne på siten, vid nästa pop-up.

(Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej på resor, event och kurser)