Meny
Sök
Logga in
Varukorg
produkt produkter i varukorgen



Fortsätt till kassan
Fortsätt handla
Till kassan Stäng

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Magazines & Brands. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2018.

Kryssa med Allt om Mat och Årets Kock!

Datum

22 - 23 april 2018

Pris

Prenumerant 1670 kr (ord. pris 1870 kr)

Läs mer och boka

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till ett härligt dygn till sjöss! Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck, spännande möten och härlig matinspiration. På kvällen serveras en unik trerättersmeny specialkomponerad av ÅRETS KOCK JOHAN BACKÉUS exklusivt för Allt om Mat och endast vid detta tillfälle.

Ombord kan du lyssna på intressanta föreläsare och mingla med våra kända matprofiler. Dessutom bjuder vi på mängder av provsmakningar. Du kan också köpa böcker till specialpris.

KRÖGAREN FREDRIK ERIKSSON, som själv vunnit Årets kock 1987, numera ordförande i Årets kocks jury, berättar om tävlingen och sitt arbete med att utveckla svensk gastronomi. Han driver Långbro Värdshus och Asplunds och öppnar snart ny restaurang på Nationalmuseum.

JENNIE WALLDÉN, krögare på restaurang Namu i Malmö är aktuell med kokboken ”Mycket smak på nolltid”. Hon lär oss laga lättlagad mat med asiatiska influenser. Jennie Walldén vann Sveriges Mästerkock 2013.

SVERIGES MÄSTERKOCK 2018 ERIK HAMMAR berättar om sin matresa, om Sveriges Mästerkock och om sin splitternya kokbok. Dessutom avslöjar han sina framtidsplaner.

Program
Dag 1

16.00–17.00 Registrering och incheckning

17.00–17.30 Ombordstigning (17.30 tillgång till hytt)

18.00 Båten lämnar hamn

18.45–19.30 Välkomstskål och mingel på Terrassen

19.15–20.00 Presentation av våra matprofiler. Allt om Mat har spanat efter vilka trender som gäller för 2018. Hur vi jobbar i provköket och skapar spännande recept och matbilder.

20.10–20.30 Årets kock Johan Backéus presenterar menyn och vilka viner som serveras till. Menyn kommer här!

  • Rostad mandelpotatispuré med ängssyra och löjrom
  • Vårkyckling fylld med dragon och svamp serveras med blomkål och lavainbröd
  • Yoghurtglass med chokladcremé och mandarin

21.00 Maten serveras i restaurang Compagniet.

Dag 2

07.30–09.30 Frukost

9.30 Terrassen och utställarmingel öppnar. Här händer massor av saker, spännande intervjuer med matprofiler och samarbetspartners. Du får lära dig slipa knivar, gå på ostskola, provsmaka choklad och lära dig laga koreanskt. Dessutom kan du handla böcker och få dem signerade av våra författare och köpa matprodukter till specialpris.

10.00–10.30 Krögaren och tv-kocken Fredrik Eriksson berättar om utvecklingen av svensk gastronomi och om hur det är att driva två framgångsrika restauranger Långbro Värdshus och Asplunds i Stockholm och hans nya projekt.

10.45–11.15 Ostskola med Falbygdens Ost. Komponera din ostbricka på bästa sätt och lär dig vilka ostar som passar bäst i matlagning.

11.30–12.00 Årets kock Johan Backéus lovar att avslöja sina framtidsplaner och berättar om sin tid som Årets kock.

12.00–13.30 Lunchpaus

13.30–14.00  Jennie Walldén krögare på restaurang Namu i Malmö ger oss de bästa genvägarna till läcker vardagsmat med influenser från det asiatiska köket. Jennies nya bok ”Mycket smak på nolltid” hjälper dig på vägen.

14.50–15.10 Sveriges Mästerkock 2018, Erik Hammar, berättar om sin matresa, om Sveriges Mästerkock och om sin splitternya kokbok. Dessutom avslöjar han sina
framtidsplaner.

15.30–15.30 Tack för oss och dragning av vinnarna i vår stora tävling. Vi hoppas att alla era sinnen ska bli stimulerade av god mat och härliga upplevelser.

15.45 Båten angör hamn

Om kryssningen
När: 22 – 23 april. Båten avgår kl. 18:00 den 22 april och angör hamn kl. 15:45 den 23 april.
Var: Incheckning på Birkaterminalen, Stadsgården i Stockholm

Detta ingår:

  • Buss
  • Bufféfrukost
  • Förmiddags- och eftermiddagskaffe
  • Fördrink
  • 3-rätters middag komponerad av Årets Kock (inklusive öl, vin och kaffe)
  • Föreläsningar med våra spännande matprofiler
  • Möte med vinnaren i Årets kock 2017 - Johan Backéus!
  • Välfylld goodiebag

Prenumerantpris: 1670 kr/person. Ange kod EVALLT och ditt prenumerationsnummer som finns på fakturan eller tryckt på baksidan av tidningen. BOKA HÄR!

Ordinarie pris: 1 870 kr/person. Ange kod EVALLEJ BOKA HÄR!

 

Tack till

Du kanske också är intresserad av

Kultur & historia
Resa 15 - 20 maj 2018

Upplev klassiska tävlingen Mille Miglia med oss i Italien

Klassiska Mille Miglia och Motordalen med Teknikens Värld 15-20 maj 2018 Följ med Teknikens Värld…

Mat & Vin
Resa 13 - 16 september 2018

Följ med på vinresa till Leth i Österrike!

Österrike – en gång huvudregion i den månghundraåriga Habsbugska Dubbelmonarkin, är ännu idag en smältdegel…

Mat & Vin
Resa 16 - 19 september 2018

Åk med Lantliv till Piemonte!

Vi åker den 16-19 september och lever lantliv tillsammans under några härliga septemberdagar på den…

Mat & Vin
Resa 18 - 21 oktober 2018

Följ med Allt om Mat till Champagne!

Det finns ingen dryck som fått sig tillskrivet så många positiva egenskaper som champagne. Kombinationen…

Ekonomi
Resa 20 - 29 november 2018

Upplev det fascinerande Sydafrika med Privata Affärer!

Välkomna på en resa som innehåller spännande viltsafari, vackra Kapstaden och intressanta studiebesök! Direkt efter…

StängNyhetsbrev

Anmäl dig och få 10% RABATT

Var den första med att få exklusiva erbjudanden, senaste nyheterna och inspiration direkt till din inkorg. Anmäler du dig nu får du dessutom 10% rabatt på hela din order.

Du får koden direkt efter registrering inne på siten, vid nästa pop-up.

(Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej på resor, event och kurser)